Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/prosti02/prostir.org.ua/www/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Як ви всі, мабуть, знаєте ;-), 10 грудня відзначається Міжнародний день захисту прав людини. “Європейський клуб” цей день шанує і використовує як можливість поговорити про права людини з усіма-всіма. Отож, 10 грудня 2017 ми підводили підсумки конкурсу визначень прав людини і нагороджували переможців та переможиць.

Головним призом була поїздка до Львова, яку за присудом журі отримала Каріна. Не пройшло і півроку, як подорож стала реальністю, а ми готові запропонувати ознайомитися з враженнями конкурсантки. Насолоджуйтеся текстом від Каріни, міркуйте про права людини та відстоюйте їх повсякдень і повсякчас. І буде вам якщо й не щастя, то визнання та багато корисних відкриттів ;-). Ідеї, враження, роздуми etc. вітаються завжди.

 

“Насправді, коли відправляєш фото на конкурс із захисту прав людини зовсім не очікуєш що це закінчиться подорожжю до Львова:) Саме так сталося у мене. Наприкінці минулого року  “Європейський клуб” проводив конкурс приурочений до дня захисту прав людини, у якому я одержала перемогу:) Путівка очікувала кілька місяців до часу “Х”, і от він настав!

Львів підкорив моє серце ще з того моменту як я ступила на перон. Дуже величне, культурне, і багатонаціональне місто. З різних куточків чуєш багато мов починаючи з польської і закінчуючи івритом, багато людей раді допомогти і порадити якусь цікавинку для новоприбулих. І це тільки вокзал:) Вокзал, до речі, теж заслуговує окремої уваги і фото в інстаграм.

 

 

За час моєї подорожі я побачила настільки багато величі, кафедральних соборів, настінних графіті, вуличних ярмарок та музикантів (навіть вдалося зробити селфі з Данилом Галицьким 😎) що повертаючись додому навіть не вірилось, що це була не казка. Окремої уваги заслуговує Оперний театр – він неперевершений!

 

Особливо у світлі нічних ліхтарів, тому раджу всім гостям гостям міста влаштовувати дві екскурсії: денну і нічну. Ви здивуєтесь наскільки може бути прекрасним місто вночі!

Із закладів харчування порадувало кафе “Цісар” біля Оперного (для бюджетних мандрівників найкращий варіант) і “Cat Cafe”. Останньому раджу приділити якомога більше уваги, саме тут переконуєшся що котики рулять і створюють власну атмосферу:)

Але як і у будь-якій казці є свої темні сторони. Перше: всю вище описану красу ви можете побачити тільки в центрі, у всіх інших районах міста легко переплутати Львів з іншим містом-мегаполісом. Друге: Замкова гора. Вид – неперевершений, всім раджу піднятися на неї при світлі дня, але не вночі (не о 2-гій ночі як це робили ми:) якщо не хочете чути на задньому плані брязкання пляшок та “владИмЄрскІй центрАл” з колонок”.

 

Каріна Срібна,

переможиця конкурсу визначень прав людини

 

Фотки з Марафону прав людини: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1545412532206570&type=3

Конкурсні роботи в фб за гештегом #hr_kremen 

Фото, яке принесло перемогу, – “Обличчя дискримінації” – на обкладинці цієї замітки

 

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від olesus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України