Друзі, пропонуємо 5 вакансії річного волонтерства в Польщі. Кожна з них розвиває комунікаційні навички, толерантність та світогляд. Ти матимеш можливість подивитися на життя в іншій країні зсередини та вивчити іншу культуру та мову.

Основні вимоги до ВСІХ волонтерів:

  • 18-30 років (це вимога Європейської Комісії, ми не можемо ніяким чином вплинути на цю вимогу);
  • Українське громадянство;
  • Хоча б базова англійська
  • Наявний закордонний паспорт.

Умови для всіх волонтерів:

  • оплачений проїзд з місця проживання до Гдині (туди і назад);
  • кишенькові гроші 120 євро/місяць;
  • бл. 100 євро/місяць на харчування;
  • проїзний на локальний транспорт;
  • в кінці проєкту Ви отримуєте сертифікат, який визнає набуті компетенції;
  • безкоштовні курси польської мови;
  • оплачене страхування (але Ви мусите заплати за ПЛР-тест при в’їзді до Польщі);
  • обов’язкова участь в передвиїзному тренінгу;
  • заборонено паралельно працювати чи вчитися.

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити листом на мейл: olenkoglazkova@gmail.com.

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759 / OID: E10070590

EI number / Quality label number: 2019-1-PL01-ESC52-065888

Phone: +380501449467

E-mail: euroclub.kremen@gmail.com

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: olenkoglazkova@gmail.com

Тож які вакансії?

Де: Міська публічна бібліотека в Гдині

Коли: 01.08.2021-31.07.2022

Міська публічна бібліотека в Гдині сприяє розвитку грамотності та культурної діяльності серед місцевих жителів в різних куточках міста.

Метою бібліотеки є підняття культурного рівня в місті та розвиток культури читання. Оскільки останнім часом бібліотеки можуть залишатися ледь не єдиними культурними центрами у деяких районах міста, вони також виконують іншу роль –  надають можливість брати участь у культурних заходах місцевим жителям. Волонтери / волонтерки працюватимуть з місцевою громадою в одному з відділень міської публічної бібліотеки у Гдині, допомагаючи бібліотекарям у виконанні типових бібліотечних завдань та підтримуючи організацію культурної діяльності.

Ми шукаємо 2 волонтерів / волонтерок до різних бібліотек:

1. Бібліотека пристрасті (Biblioteka z Pasją) для підлітків та молоді.

2. Бібліотека знання (Biblioteka Wiedzy) орієнтована на роботу з дорослими читачами та роботу з науковими матеріалами

Важливо

Цільова аудиторія кожної з бібліотек різна. Будь ласка, уважно прочитайте детальну інформацію щодо кожної та оберіть ту, що ближче саме Вам.

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо волонтера / волонтерку, який/яка буде комунікабельним/ою та відкритим/ою для нових вражень, креативним/ою та винахідливим/ою. Вітається, якщо волонтер / волонтерка володіє базовими знаннями англійської мови та бажає вивчати польську мову. Волонтер / волонтерка має цікавитись методами активної освіти, бути відкритими для людей з інших країн і бажати співпрацювати з колегами  в групі. Ми шукаємо молодих людей, які б сприяли розвитку бібліотеки та хотіли б так само розвинути свою особистість. Інтерес до літератури та завдань бібліотекаря, або художні навички є позитивним фактором, який буде враховуватися у процесі прийому кандидатів / кандидаток.

Як подати заявку?

  1. Якщо бажаєте подати заявку до бібліотеки для підлітків та молоді, це посилання для Вас. 
  2. Якщо бажаєте подати заявку до бібліотеки для дорослих читачів, це посилання для Вас. 

Майте на увазі, що заявку можна подати до 31.05.2021. Короткий інфопак можна скачати тут

Фундація Dogtor

Коли: 01.09.2021-31.08.2022

Dogtor’ський фонд – це неурядова організація, яка працює в галузі терапії домашніми тваринами. Фонд Догтор бере участь у терапії собаками – вона спрямована на людей з фізичними та психічними інвалідностями та тих, хто страждає від інших дисфункцій та захворювань.

Волонтери / волонтерки та їх собаки працюють переважно з дітьми з інвалідністю (наприклад, з аутизмом, синдромом Дауна, церебральним паралічем тощо). Вони також проводять спеціальне навчання для собак та підготовку людей до терапії,освітні заходи для дітей різних вікових груп, навчання правильній та безпечній поведінці з собаками та виховують повагу до тварин. Всі заходи проводяться у школах, дитячих садках, дитячих будинках, лікарнях та інших спеціальних закладах, а також у штаб-квартирі фундації Dogtor у Гдині.

Хто може подати заявку?

Ми особливо вітаємо заявників / заявниць з доброзичливим ставленням до тварин, яким подобається працювати з людьми з інвалідностями, сповненими творчості, чесності та відкритості.Навички комунікабельності є обов’язковими. Він / вона повинен бути відкритим/ою для нових людей з інших країн та культур, до різних вікових груп а також вміти працювати у команді. Загалом, волонтер / волонтерка має бути зацікавленим/ою та відкритим/ою, щоб внести свій внесок у роботу групи та бажати розвивати свою особистість.

Як подати заявку?

Якщо ви зацікавлені у поданні заявки, заповніть цю онлайн-форму до 31.05.2021. Короткий інфопак про вакансію

Асоціація для дітей та молоді VITAVA

Коли: 01.09.2021-31.08.2022

Асоціація має три центри денного догляду за дітьми (8-13 років) із сімей, які “мають проблеми”. Це місця, куди діти приходять після школи, щоб пограти, зробити домашнє завдання та взяти участь у соціально-терапевтичних заходах.

Волонтери / волонтерки працюють разом з професійними працівниками / працівницями Асоціації, допомагають у повсякденних справах, організовують вільний час для дітей та тематичні майстер-класи.

Хто може подати заявку?

Волонтер / волонтерка має бути зацікавлений/а у роботі з дітьми. Він / вона має бути відкритою людиною, готовою поділитися своєю культурою. Волонтер / волонтерка повинен хотіти розвивати та вдосконалювати свої навички та вміння, бути відкритим/ою для експериментів, мати хобі / інтереси та хотіти ділитися ними під час організації певних заходів для дітей.

Як подати заявку? 

Кандидати / кандидатки, зацікавлені в участі у волонтерській службі, повинні заповнити форму заявки до 31.05.2021. Короткий інфопак

Центр молодіжного співробітництва та мобільності

Коли: 01.09.2021-31.08.2022

Ваша пристрасть – фотографія? Може, ви любите знімати скетчі чи писати сценарії? Чи є у вас інтерес до соціальних мереж? Якщо так, і якщо ви хочете познайомитися з новими людьми з усієї Європи, ви креативні, незалежні і хотіли б закохатися у Польшу, ми запрошуємо вас взяти участь у нашому волонтерському проекті!

Як волонтер / волонтерка, за підтримки координатора / координаторки, ви будете відповідати за створення різних медіа матеріалів, таких як фільми, фотографії та тексти стосовно Європейського корпусу солідарності та різних місцевих та міжнародних проектів, організованих нашою організацією.

Ви будете готувати рекламні матеріали, фото / відеосюжети, збирати історії, брати інтерв’ю, тощо. Ви будете брати участь у цілому процесі, починаючи від висунення власних ідей, закінчуючи виробництвом і розповсюдженням матеріалів у соціальних мережах. Вся робота базуватиметься на колективній роботі з колегами.

Подивитися відеоконтент Центру можна тут: https://www.youtube.com/channel/UC5a9DXYiq462Lv1zow1_7zw/videos

https://www.youtube.com/channel/UC2nBilgja57ZEe1cBGze6TA

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо людей з України та Білорусі. Волонтер / волонтерка має бути зацікавлений у соціальних медіа – відео маркетинг, бути креативним/ою, комунікативним/ою, організованим/ою, мати можливість працювати самостійно та вчасно виконувати свою роботу. Волонтер / волонтерка має також хотіти працювати з різними людьми, бути відкритим/ою для людей з різних країн, різного віку, з різним походженням.

Вітається, якщо волонтер / волонтерка володіє базовими знаннями англійської мови та бажає вивчати польську мову, що дуже допоможе у повсякденному житті волонтера/ волонтерки та дозволить йому / їй більше брати участь у житті організації.

Як подати заявку?

Якщо ви зацікавлені у поданні заявки, заповніть цю форму заявки до 30.05.2021

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від alena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України