Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/prosti02/prostir.org.ua/www/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Вперше за свою історію ми поїхали відзначати День Європи далеко. Європейський клуб взяв участь у проведенні Дня Європи 19 травня 2016 р. у м. Покровське (колишній Красноармійськ) Донецької області. На одній з центральних вулиць нами організовано Євровікторину, де всі охочі змогли дізнатися щось нове чи згадати щось цікаве про Європейський Союз. 6 шкіл міста взяли участь у розгадуванні кросвордів, укладанні пазлів, пошуку відповідей на питання. Сучасні дівайси та мобільний інтернет допомагали учасникам.

2016-05-19 12.23.442016-05-19 12.00.44

 

 

Нашу організацію запросив долучитися до цього заходу заступник міського голови м. Покровське Юрій Третяк.  Наша організація долучилася до не лише до інтерактивних заходів на центральній площі міста у Європейському кварталі, а також взяла участь у 2-х паралельних конференціях, присвячених європейським цінностям та соціальному підприємництву.

P60519-193315

Вперше громада міста вийшла відзначати ДЄ у форматі, близькому до форматів ЦЄІ України. А у кінці дня у небо піднявся прапор Європейського Союзу площею 850 квадратних метрів.

Як це було просимо дивитися

Основним партнером виступала Красноармійська міська рада, яка була організатором заходу, Представництво ЄС в Україні, Офіс керівника проектів ОБСЄ в Україні.

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від olesus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України