Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/prosti02/prostir.org.ua/www/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Кажуть, що мовою мистецтва і культури можна порозумітися майже біез слів. Спробуємо дослідити?

Запрошуємо тебе дізнатися більше про культури Португалії, України, Словенії та Грузії, повправлятися в інноваційності та креативності, спробувати через інтелектуальну та мистецьку свободу дослідити культурні традиції й нові підходи. Будемо будувати мости за допомогою культур, а також покращувати навички самовираження, самореалізації та саморозвитку, й промувати молодіжну співпрацю та співробітництво.

Збираємося між 4им та 12им вересня 2019 року в португальському містечку Евора. Разом з молоддю з Португалії, Словенії та Грузії.

Вимоги до кандидатів:

  • Українське громадянство;
  • 16-26 років;
  • Наявність біометричного закордонного паспорту;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн;
  • Готовність брати участь в підготовці до культурного обміну та навчальних сесій, безпосередньо пов’язаних зі створенням музики та музичних текстів, відео, драматичних перфоменсів, написанням текстів та малярством;
  • Можливість оплатити свої авіаквитки з України до місця проведення обміну, м. Евора, та назад (ці витрати будуть відшкодовані під час молодіжного обміну готівкою, ліміт витрат на подорож до Португалії і назад – 530 євро);
  • Можливість оплатити собі стріхування на час поїздки (ці витрати не відшкодовуються);
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 50 євро (для постійних відвідувачів ПІ – 20 євро).

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю https://forms.gle/cpYaPXwXmwk1DsQx9  аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 10 червня 2019 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку olenkoglazkova@gmail.com. З обраними учасниками організатори сконтактують після 10го червня.

Всім учасникам забезпечується харчування та проживання (учасники житимуть в хостелі HI ÉvoraPousada de Juventude http://tiny.cc/fzup7y ).

 

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від alena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України