Кариби звучить далеко, не зовсім зрозуміло, загадашно і по-багатому. Але там теж бувають молодіжні проєкти. Куди і хочемо вас запросити сьогодні.

Ми продовжуємо активності для молодих людей в рамках програми Еразмус+ і сьогодні оголошуємо відбір учасниць та учасників на молодіжний обмін “Finding a better you” / “Знаходячи кращу версію тебе”.

Мета проєкту “Знаходячи кращу версію тебе” через навчання один від одного / одна від одної дослідити баланс фізичного та ментального здоров’я, щоб просувати здорові практики в наших громадах і цими діями знизити рівень залежностей від токсичних речовин та негативні наслідки пандемії COVID-19 на фізичне та ментальне здоров’я.

В рамках проєкту збираємо молодих людей в віці 17-27 років з Сент Маартена, України, Грузії та Туреччини, щоб через спільне навчання та проживання досягти наступних задач:

– дізнатися більше про негативний вплив вживання наркотиків на особистість та громаду;

– підвищити рівень знань про важливість піклування про своє як фізичне, так і ментальне здоров’я;

– просувати альтернативні фізичні та ментальні активності, як найбільш привабливий спосіб для молодих людей звертати увагу на своє здоров’я (різні види спорту, фітнес, йога, медитація та інше);

– просувати програму Еразмус+ та можливості програми в країнах-учасницях серед молодих людей.

Обмін відбудеться мід 14 та 22 лютого 2023 року на острові Сен-Мартен, який знаходиться в Карибському морі в частині, яка належить Королівству Нідерландів. Витрати щодо проживання та харчування несе приймаюча організація.

Ми шукаємо 6х молодих людей, які:

  • є в віці 17-27 років на момент обміну;
  • мають закордонний паспорт;
  • мають достатній рівень англійської мови;
  • мають зрозумілу мотивацію для участі;
  • можуть оплатити собі дорогу з місця проживання до Варшави або Амстердаму (ці гроші будуть компенсовані пізніше);
  • готові включатися в підготовку та проведення навчальних сесій та культурного вечора;
  • готові оплатити 30 євро внеску за участь.

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю аплікаційну форму https://forms.gle/6o3pNFK9PCJQDSBTA англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 25го листопада 2022 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку olenkoglazkova@gmail.com. З обраними учасниками та учасницями організатори сконтактують після 25 листопада 2022 року.

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від alena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України