Сьогодні, 6 травня пройшли тренінги з прав людини і громадської журналістики в Піщанській гімназії. Як пройшли?  Добре пройшли. По звичному сценарію завченої мною послідовності. Учасники успішно виконували вправи, проявляли креативність, бо хто сказав, що планета не може бути у формі, наприклад, банану, і презентували свої напрацювання командною трійкою.

DSCN9156 DSCN9155 DSCN9154 DSCN9152

 Кмітливі і чемні діти, молоді і гарні вчительки.  Вчительки, точніше одна вчителька, цього разу теж була присутня, Світлана звати Іванівна.  Безмежної доброти панянка, допомагала на заході, а потім настирливо намагалася вручити мені рештки печива після тренінгу. Діти: 12  учнів, двом з яких чи то сплохєло після першої теми, чи просто хороша погода, але в будь-якому разі, хай ростуть здорові.

DSCN9157

  Запам’ятались хлопці, які занадто вживалися в роль: «Я – дракон!» – кричав Андрюха під час ігрової перерви і не хотів здаватися нікому, а потім вхопив принцесу і отримав пазурями ляпас, бо принцеса цього разу вирішила, що вона теж дракон і «нє фіг лєзть»; «жителі лісу», які наїжджали на  «мешканців селища»  із-за побудованої через ліс  дороги. Іншими словами, тренінг поглинув учасників з головою, посіяв там розумне, добре і вічне: «мені дуже сподобалось в цьому тренінгу, що я хоча б щось зрозумів про права людини». Подякували, що мали змогу знову відчути себе дитиною, обіцяли прийти наступного разу, тож чекаємо на нову зустріч.

P.S. поки я тут намагався описати свої враження, пані вчителька вже додала від себе новину на сайт гімназії, за що я їй безмежно вдячний:

http://www.pishane.pp.ua/load/novini/trening_z_prav_ljudini/1-1-0-395

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від olesus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України