Шукаємо 6-ох молодих людей, зацікавлених у веденні здорового способу життя, для участі у міжнародному молодіжному обміні“BODY in ACTION“.

Що?

Проект “BODY in ACTION“ спрямований на ознайомлення учасників з тим, що спорт має вплив не тільки на гарне самопочуття і розвиток особистості, але і на розвиток економіки, навколишнього середовища і суспільства в цілому. Проект об’єднає молодих людей з України, Грузії, Польщі та Іспанії.

Обмін триватиме 9 днів. Перша частина проекту спрямована на ознайомлення учасників із основами здорового способу життя, правильного харчування, психічного розслаблення, управління стресом у поєднанні з різними видами спорту. Друга частина проекту буде присвячена підготовці до події “City sport“, яка відбуватиметься у Тбілісі. В останній день проекту учасники матимуть прекрасну можливість взяти участь у церемонії відкриття Європейського молодіжного олімпійського фестивалю.

Інфопак можна скачати тут Infopack_Body_in_Action

Коли?

Час проекту: 19.07.2015 — 27.07.2015

Де?

Обмін відбуватиметься у селищі Pona й місті Rustavi, Грузія

Для чого?

Цей проект покликаний показати, що спорт і відпочинок можна використовувати в якості інструменту для поліпшення якості життя молоді, даючи їм знання та навички, які підвищуватимуть мотивацію, саморозвиток, самостійність. Поєднуючи розваги з фізичними заняттями, ми хочемо заохотити молодих людей до участі у спортивних заходах, що сприятиме розвитку здорового способу життя.

 Для кого?

Вимоги до учасників:

  • 6 учасників у віці від 18 до 25 років
  • володіння англійською мовою на розмовному рівні
  • зацікавленість у веденні здорового способу життя та поширенні цього знання серед своїх друзів, знайомих, мешканців свого міста.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду до 170 євро. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 10 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (http://goo.gl/forms/8v50amD63E) до 15 червня 2015 року.

Питання, деталі, уточнення – olenkoglazkova@gmail.com, 0501449467 або 0982396518 Альона.

***

Молодіжний тренінг “Body in Action”, ініційований грузинською організацією Association “Georgian Youth for Europe” спільно з польською організацією Czestochowskie Stowarzyszenie Rozwoju Malej Przedsiebiorczosci в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та PULPO DE 5 PATAS (Іспанія), й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Еразмус+».

 

Liked it? Take a second to support us on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Від olesus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

European Solidarity Corps    Eastern Europe & Caucasus Resource Centre    Громадські ініціативи України